Vad är på gång

missing

Höjden cocktailbar

Höjden på Urban Deli Sveavägen erbjuder stans bästa barhäng på nioende våningen med milsvid utsikt över hela Stockholm.

På Höjden hittar du goda drinkar och en vinlista som erbjuder både klassiker och nya spännande smaker. En cocktailbar på ett tak i en avslappnad atmosfär, där eftermiddagens nedvarvning lätt kan glida över i kvällens feststämning.

missing

Sov över på

Hotel With Urban Deli

Välkommen till Hotel With Urban Deli, ett supermodernt hotell på Sveavägen 44 i hjärtat av Stockholm City. Hotellet ligger en våning under Urban Deli Sveavägen, med restaurang, barer, deli, fik, matbutik och matstudio. På taket finns en cocktailbar och takpark med utsikt över Stockholms takåsar. Hos oss bor du i en unik miljö som sjuder av liv från tidig morgon till sen kväll. Närheten till allt gör hotellet till den perfekta mötesplatsen för såväl Stockholmare och affärsresenärer som turister. Välkommen!

Till hotellet
missing

Fiket

Här finns sittplatser och soffgrupper som passar lika bra för ett avslappnat arbetspass, en AW eller bara en stund för sig själv. Fiket som sitter ihop med hotellets reception och har generösa öppettider erbjuder förutom god fika, lättare luncher och dryck av alla slag.

missing